Kad bi vina mogla pričati...

Vinart Grand Tasting | Vinart

Kad bi vina mogla pričati...

Vinart Grand Tasting

Vinart Grand Tasting je profesionalni sajam vina na kojem sudjeluju izlagači prethodno odabrani isključivo prema kriteriju kvalitete. Održava se prvi vikend u ožujku, a okuplja stotinjak hrvatskih i dvadeset inozemnih vinara. Prvo izdanje održano je 2016. u Kući za ljude i umjetnost Lauba, a u svakom sljedećem izdanju uloženi su posebni napori da se podigne standard kvalitete i poboljša usluga prema izlagačima.

Od prvog izdanja, manifestacija se sastoji od dvadesetak vinskih radionica koje se održavaju kroz četiri dana u tjednu uoči sajma kako bi posjetitelji mogli biti prisutni i na radionicama i na sajmu.

Sajam je poslovno orijentiran, stoga je za sommeliere, ugostitelje, trgovce, F&B menadžere i medijske predstavnike ulaz na sajam besplatan uz prethodnu registraciju na https://grandtasting-vinart.com/hr/akreditacije/.

Radno vrijeme sajma je od 12 – 19 h, a svi zainteresirani posjetitelji mogu kupiti ulaznicu po cijeni od 30 € uz koju će dobiti vaučer u iznosu od 5 € za kupnju u Pop-up vinoteci na sajmu.

Više informacija na: https://grandtasting-vinart.com/hr/home/